H. Huisman Timmerwerken Epe voor al uw aanbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud projecten

Wat kunnen wij u bieden voor uw verbouwing?

Heeft u plannen voor een verbouwing of behoeft uw pand onderhoud? Bent u toe aan een nieuwe badkamer of keuken? Of moeten uw kozijnen worden vervangen of uw gevel opnieuw gevoegd? Dan zoekt H. Huisman Timmerwerken, klus- en bouwbedrijf Epe, samen met u naar de beste oplossing voor uw verbouwing. In een persoonlijk gesprek worden uw wensen t.a.v. uw plannen uitgebreid besproken en vervolgens inzichtelijk voor u op papier gezet. Samen met u wordt bekeken welke mogelijkheden er zijn om uw verbouwing tot een naar ieders tevreden resultaat te brengen. Wat resulteert in een passend bouwplan en een scherpe offerte die wij u persoonlijk nader toelichten.

Tijdens uw verbouwing werken wij nauw samen met diverse partners zoals loodgieters, tegelzetters, schilders, installateurs, elektriciens en hoveniers. Hierdoor zijn wij in staat uw verbouwing van ontwerp tot oplevering volledig te begeleiden en te realiseren. Dit betekent dat wij ons niet alleen bezig houden met de verbouwing van uw woning of pand. Wij zorgen er ook voor dat het installatiewerk wordt gedaan, elektriciteit wordt aangelegd, uw keuken wordt geplaatst, uw badkamer of toilet wordt betegeld, er wordt geschilderd en uw tuin wordt hersteld of opnieuw aangelegd. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u toch het totaal pakket leveren voor uw verbouwing, van begin tot eind.

Omdat wij graag dicht bij onze klant staan, kunt u op elk gewenst moment, in elke fase van de verbouwing, uw vragen stellen of opmerkingen plaatsen. Of het nu in het begin is of pas na oplevering. Henry Huisman staat u graag te woord en voorziet u te allen tijde van een vakkundig advies. Doordat wij met verschillende partners samenwerken tijdens uw verbouwing hechten wij veel waarde aan een open communicatie en heldere afspraken. Daarom is H. Huisman Timmerwerken, klus- en bouwbedrijf Epe, in het gehele bouwtraject uw enige aanspreekpunt. Dat is immers wel zo duidelijk. Niet alleen voor u, maar ook voor ons.

Wat zijn onze diensten?

Aanbouw
U heeft uitbreidingsplannen en wilt graag een stuk aan uw woning uitbouwen? Dat kan! H. Huisman Timmerwerken heeft veel ervaring in uiteenlopende aanbouw projecten zoals een dakopbouw, het plaatsen van een carport, serre of overkapping, het aanbouwen van een garage of het uitbouwen van keukens of woon- en kantoorruimtes.

Verbouw
Bent u niet tevreden over de indeling van uw pand dan kunt u gaan verbouwen. Bijvoorbeeld als u graag de functie van ruimtes wilt aanpassen of het comfort in uw woning wilt vergroten? Ook dan kan H. Huisman Timmerwerken wat voor u betekenen. Wij hebben naast aanbouw ook veel ervaring met diverse verbouwingen zoals het plaatsen van dakkapellen, verbouwing van woon- en kantoorruimteskeukens en badkamers, diverse interieurbouw projectenaftimmerwerk, en meer.

Renovatie
Ook voor renovatieklussen aan uw pand of woning bent u bij H. Huisman Timmerwerken aan het goede adres. Dankzij een vakkundige en ambachtelijke werkwijze kunnen wij vrijwel ieder renovatieproject voor u verzorgen. Van het vervangen van kozijnenvernieuwen van dakgoten tot aan hout- en dak herstelwerkzaamheden en gevelrenovaties.

Onderhoud
Behoeft uw pand of woning onderhoud? Ook dan helpt H. Huisman Timmerwerken u graag verder. Of het nu gaat om onderhoud aan exterieur of interieur. Wij draaien onze hand niet om voor een beetje onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt advies of een vrijblijvende offerte.